Over Magnus

Magnus is een innovatief bureau voor IT en organisatieadvies. Onze 160 consultants werken voor toonaangevende opdrachtgevers; van advies tot realisatie. Zij hebben elk een eigen expertise en focus. Samen vertalen wij een vernieuwende strategie naar de operatie: processen, organisatie, technologie én mensen. En dat waarderen onze opdrachtgevers al sinds onze oprichting in 1990.  

Magnus werkt sinds november 2020 samen met Holland Capital. Via de samenwerking met Holland Capital wil Magnus investeren in de verdere professionalisering en uitbreiding van zijn dienstenportfolio. Ook de productontwikkeling en (internationale) uitrol van het retail-softwareplatform OIL (Magnus Black) zal hiermee versneld worden.  

Magnus Digital is een innovatief bureau voor IT en organisatieadvies dat werkt voor toonaangevende opdrachtgevers; van advies tot realisatie. Met ongeveer 85 consultants levert het diensten rondom digitale transformatie, data analytics, ERP-implementaties en het ontwikkelen van low-code oplossingen. Ook ontzorgt Magnus haar klanten met het beheer van deze oplossingen. Magnus, opgericht in 1990, was de eerste SAP-partner en één van de eerste Mendix-partners van Nederland. Magnus Digital is onder meer actief in retail en FMCG, groothandel en productie, onderwijs, media, transport en bouw. 

Magnus Energy werkt aan de realisatie van de Europese energiemarkt en integratie van hernieuwbare energiebronnen om de duurzaamheid te vergroten en de energietransitie te versnellen. Met een team van ongeveer 35 consultants ondersteunt het (Europese) Distributie System Operators (DSOs), Transportation System Operators (TSOs) en de energiebeurzen bij de implementatie van de energiewetgeving en netwerkcodes, de integratie van nieuwe biedzones en van nieuwe transmissie-infrastructuur in de bestaande systemen en markten als ook bij de gerelateerde IT- en digitale transformatie uitdagingen. Magnus Energy levert diensten op het gebied van complexe (grensoverschrijdende) programma- en projectmanagement, advisering en studies rondom de energiemarkt.

Magnus Black bouwt, implementeert en beheert het OIL Enterprise Ordermanagement SaaS-platform. Deze softwareoplossing wordt gebruikt door veel toonaangevende retailers in Nederland en internationaal. Bij Magnus Black zijn ongeveer 30 mensen werkzaam.

Magnus news

Bezig met laden