Peter-Jan Simons

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben managing partner van Magnus Digital. Hoofdzakelijk richt ik mij op de practices van Magnus Digital Operations en Insights waarbij ik natuurlijk ook de diensten van de andere Magnus practices complementair inzet.

Waar werk je zoal aan?

Innovatieve projecten bedenken samen met onze klanten is het leukste om te doen. Samen een nieuwe oplossing bedenken en daarbij de processen, organisatie en systemen uitwerken zijn mijn favoriete projecten. Dit doe ik het liefst met een team collega’s waarbij we er met elkaar voor zorgen dat we de innovaties echt laten werken. Daarbij is het ontzettend leuk om te zien hoe de Magnianen een enorme leercurve doormaken en niet alleen nieuwe technologieën onder de knie krijgen, maar ook sectoren, bedrijfsprocessen en bijvoorbeeld change management.

 

Wat is je achtergrond?

Ik heb in Nijmegen een Master in Business Administration gedaan, waarna ik er tijdens mijn traineeship bij ORMIT achter kwam dat ik het werken met analytics heel leuk vond. Op basis van deze ervaring heb ik heel gericht gesolliciteerd bij Magnus. De eerste jaren heb ik veel hands on in projecten gewerkt, maar al snel ben ik in de rol van project- en interim-manager gestapt. In deze rol heb ik aan een grote diversiteit aan projecten gewerkt, variërend van analytics tot internationale ERP implementaties.

Wat zijn je sterke punten?

Anderen enthousiasmeren en motiveren om samen de spannende en uitdagende trajecten aan te gaan. Ik houd van uitdaging en denk altijd in mogelijkheden. Dit maak ik dan vervolgens graag concreet in plaatjes en plannen die direct uitgevoerd kunnen worden.

Neem contact op met Peter-Jan

6 + 9 =