Peter Zonneveld

Wat is jouw rol binnen Magnus?

Ik ben consultant bij Magnus Digital Solutions.

Wat is je achtergrond?

Waar zal ik beginnen? Van mijn 2e tot 9e heb ik in Zwitserland gewoond en heb ik heel Amerikaans Engels leren praten. Ik ben daarna met mijn ouders in een dorpje vlakbij Assen gaan wonen. Toen ik 18 werd, ben ik naar Groningen verhuisd en heb ik Biomedical Engineering gestudeerd. En sinds 2017 werk ik bij Magnus en woon ik in Amsterdam.

Wat voor projecten doe je zoal?

Ik doe vooral projecten op het snijvlak van projectmanagement, innovatie en automatisering. Meestal werk ik met Mendix (een softwaregenerator, waarmee je snel applicaties kunt ontwikkelen). Ik vertaal problemen van klanten naar IT-oplossingen. Ik overleg met de opdrachtgever wat hij/zij precies willen en hoe dit eruit moet komen te zien en vervolgens vertaal ik dit naar de applicatie. Ik zie mezelf als de Grote Vertaler!

Waar ben je goed in?

Ik hoor vaak dat ik goed ben in het begeleiden van de eindgebruikers van de applicaties die we maken. En ik kan goed complexe technische vraagstukken vertalen naar een oplossing die werkt.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik houd van zeilen, reizen, koken, duiken, hardlopen en muziek. Van alles eigenlijk. Dat doe ik bewust. Elk jaar investeer ik tijd om een nieuwe hobby of vaardigheid te proberen. Zo leer ik elk jaar iets nieuws.

Neem contact op met Peter

8 + 14 =