Radjkoemar Ramkisoen

Wat is je rol hier bij Magnus?

Binnen Magnus vervul ik de rol van Managing consultant waarbij ik me bezig houd met financiële vraagstukken op het S/4 HANA gebied. Ik heb een jarenlange ervaring met SAP S/4 HANA Finance & Control met daarbij ook coaching en training. Niet onbelangrijk hierbij is om praktische en eenvoudige oplossingen aan te bieden, bekeken vanuit end-to-end processen. Advisering en nauwe samenwerking met de klant, het identificeren en oplossen van pijnpunten en samen met de klant resultaten neerzetten, is precies wat mij plezier geeft in mijn vak.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een bedrijfseconomische achtergrond. Ik heb gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Vandaar mijn belangstelling voor Finance en Controlling in relatie tot IT. Naast Magnus heb ik jarenlange ervaring opgedaan bij de grotere consultantsbedrijven in Nederland, maar ook bij eindklanten. Na al die jaren blijft het vak van SAP Financials boeiend door het innovatieve karakter van S/4 HANA.

Aan wat voor opdrachten werk je zoal?

Mijn belangrijkste focusgebied blijft S/4 HANA Finance & Control. Momenteel ben ik enthousiast betrokken bij applicatie management voor een S/4 HANA Cloud oplossing bij een Universiteit in Amsterdam. In het verleden ben ik geassigneerd geweest aan projecten voor diverse nationale en internationale klanten, in alle fasen van projecten, maar ook bij applicatie management, soms met grote onshore en offshore (Indiase) teams, in agile georganiseerde omgevingen.

Wat zijn je sterke punten?

Als SAP Finance consultant merk ik dat mijn analytisch vermogen in mijn vak goed van pas komt. Verder is het sowieso belangrijk om sterk te zijn in teamverband en subtiel in de communicatie. Mijn gestructureerde werkwijze en kritische houding zorgt ervoor dat ik goede resultaten kan behalen samen met de klant.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik hou van sport, ik ga graag hardlopen en squashen en doe ook wat aan fitness. Verder heb ik mijn roots in Suriname en ga ik daar regelmatig naartoe om te genieten van het weer, de natuur, de mensen en natuurlijk het lekker eten.

Neem contact op met Radjkoemar

14 + 14 =