Raymond Pellikaan

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben principal en ben verantwoordelijk voor ons Young Professional Program. Daarnaast leid ik samen met Wouter Visser de Mendix practice van Magnus Digital Solutions.

Wat doe je zoal?

Ik werk voornamelijk als project manager en business consultant aan zeer diverse projecten voor onze opdrachtgevers. Dat varieert van het bedenken van allerlei soorten innovaties in processen tot het ontwerpen van business applicaties die met low-code ontwikkelplatformen, zoals Mendix worden gerealiseerd. Uiteindelijk zijn het allemaal projecten die draaien om het realiseren van business value door innovaties.

Wat is je achtergrond?

Ik heb Informatica aan de TU Delft gestudeerd. Ik startte ooit als Business Intelligence consultant bij BSO en vervolgde mijn carrière als process consultant bij Accenture en lijnmanager bij InterAccess. In 2010 ben ik bij Magnus gaan werken als senior manager in de rol van project manager en business consultant op het gebied van procesinnovatie.

Wat zijn je sterke punten?

Ik ben goed in proces-denken, in innovatieve oplossingen bedenken en in het combineren van een brede technische expertise met ‘business sense’. Het liefst opereer ik in het gebied waar business en IT samenkomen.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Dat ik tweevoudig winnaar ben van Magnus’ eigen Hackathon, dat ik co-host ben van een podcast-serie, de Heisessie. Ik houd van sport (niet meer zo actief, behalve tijdens de jaarlijkse Magnus Skimissie), tinkering, Apple, oude geschiedenis en natuurlijk – en boven alles – van mijn echtgenote en kinderen.

Neem contact op met Raymond

11 + 6 =