Rebecca de Feijter

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben (Mendix) consultant bij Magnus Digital Solutions

Wat is je achtergrond?

Ik heb een bachelor Psychobiologie gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Daar heb ik me verdiept in de werking van de hersenen, en in menselijk gedrag en evolutie. Ik ben vervolgens via een minor Programmeren bij de master Computational Science van de Universiteit van Amsterdam en Vrije Universiteit Amsterdam beland. Ik heb daar veel tools en technieken geleerd om complexe systemen te modelleren, simuleren en analyseren. Die kon ik dan toepassen in verschillende velden: de ene keer op dynamiek binnen een financieel systeem, de andere keer op de bewegingen in een verkeerssituatie, of op de bezigheden van een kolonie bijen.

Aan wat voor opdrachten werk je zoal?

Op het moment werk ik aan verschillende apps voor bedrijven in de bouwsector. Bij de een zorgen we ervoor dat de klant een stabiele pallet met gipsplaten op maat kan bestellen. Een complexe puzzel aan de achterkant, maar clean en makkelijk om mee te werken voor de gebruiker aan de voorkant. Met de andere app waar ik aan werk maken we het makkelijker voor de klant om schades aan hun materiaal te melden en af te handelen. Zo besparen we de klant tijd en helpen we ze met het op orde houden van hun materiaalbeheer.

Waar ben je goed in?

Ik bijt me vast in een nieuw onderwerp om snel en goed mee te kunnen denken over de behoeften en processen bij de klant. Ik hou ervan om ingewikkelde processen uit te pluizen en te verbeteren, en ze om te vormen naar een gebruiksvriendelijke app.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik hou van koken en vervolgens opeten wat ik gekookt heb, liefst met een goed glas wijn erbij. Daarnaast hockey ik graag, zowel bij mijn clubteam als met Magnus in de bedrijfscompetitie!

Neem contact op met Rebecca

13 + 3 =