Referenties (toon alle referenties)

Omoda

Het Zeeuwse familiebedrijf Omoda is één van de grootste aanbieders op internet van meer dan 250 schoenenmerken en heeft inmiddels zo’n 20 filialen. De diepgewortelde passie voor schoenen is niet zomaar ontstaan, maar wijst terug naar een rijke familiehistorie.

Lees verder »

HEMA

HEMA maakt het dagelijkse leven makkelijker en leuker voor zijn klanten, en dat al sinds 1926. Met producten en diensten die opvallen door hun goede kwaliteit, aantrekkelijke ontwerp en betaalbare prijzen.

Lees verder »

JBC Fashion

In 1975 opende oud-wielrenner Jean Baptiste Claes zijn eerste winkel in Schulen, België. Sinds 1992 werkt JBC samen met Studio 100 (bekend van K3, Bumba en Kabouter Plop). In die tijd groeit JBC uit tot één van de belangrijkste modeketens in België en Luxemburg. Nu meer dan 40 jaar na oprichting is JBC een gevestigde waarde met zo’n 145 winkels en webshops verspreid over België, Luxemburg en Duitsland. Lees verder »

Trespa

Trespa International is een toonaangevende innovator op het gebied van plaatmateriaal voor gevelbekleding, decoratieve gevels en laboratoriummeubilair. Dit in Weert gevestigde bedrijf is een bekende naam voor iedereen die van bouwen of klussen houdt. Lees verder »

CoolCat

Het begon met de passie van één man: Roland Kahn. In ruim 35 jaar tijd groeide CoolCat van één winkel in Amsterdam naar 130 winkels in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. Iedere maand heeft CoolCat een nieuwe en betaalbare collectie in de winkel gericht op jongeren van twaalf tot achttien jaar en kids van zes tot twaalf jaar. Lees verder »