GVB

GVB  verzorgt het openbaar vervoer voor Amsterdam en omstreken. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam en in totaal werken er ca. 3750 mensen.

Beheert en ontsluit technische documentatie met SAP DMS

“Monteurs beschikken nu over een goed en eenvoudig werkend DMS systeem waardoor een optimale integratie tussen de Engineering en onderhoud tot stand is gebracht. Magnus heeft conform een fixed price afspraak het project kwalitatief goed binnen de gestelde tijd en budget gemanaged”. Pedro Tabrizi, Manager Maintenance Engineering, GVB

De behoefte van het GVB voor invoering van SAP DMS bestond uit het rechtstreeks uit SAP verkrijgen van documentatie welke van belang is bij het voorbereiden en uitvoeren van werkzaamheden binnen het GVB organisatieonderdeel Railmateriaal afdeling technisch beheer.

Belangrijke doelen zijn om de behoefte aan informatie vanuit SAP op te kunnen vragen door monteurs en het voorkomen van redundant opslaan van gegevens, het centraliseren van alle objectgerelateerde documentatie (artikel/equipment), het verhogen van de kwaliteit van goedkeurings- en kennisgevingsprocedure bij wijzigingen op documenten en het zoeken naar documenten te vergemakkelijken.

De keuze voor SAP was makkelijk, omdat het binnen de bestaande licentie past en een uitstekende databron en werkwijze is voor alle gerelateerde documenten.

Download onze projectreferentiesheet voor meer details.