Jaarbeurs

Jaarbeurs inspireert, motiveert en activeert de handel door waardevolle ontmoetingen te creëren. Dit in een omgeving waar mensen en markten elkaar moeiteloos kunnen vinden.
Zakendoen en elkaar ontmoeten worden leuker en efficiënter. Techniek en digitalisatie spelen hierbij een steeds grotere rol. We creëren daarom podia waar vraag en aanbod perfect worden gematcht. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, want business never stops. We bouwen aan relaties en vormen nieuwe partnerships. Zo zorgen wij dat u gezien wordt en dat uw handel in beweging komt.

Centralisatie ERP landschap

Jaarbeurs heeft in slechts drie maanden haar gefragmenteerde ERP landschap, dat bestond uit drie verschillende systemen, gecentraliseerd in één SAP omgeving. Met een hoogwaardige projectaanpak zijn onder hoge tijdsdruk complexe fiscale en financiële issues opgelost.

René van Amelsfoort, IT Projectmanager Jaarbeurs: “Bij de selectie van een partner voor dit traject is extra gelet op businesskennis. Dat alle IT consultancy clubs veel weten van technologie geloven we wel. Magnus wist de goede vragen te stellen en was juist sterk op het financiële vlak en met name het fiscale aspect. We zijn dan ook heel tevreden over onze samenwerking met Magnus.”

Dit project leverde Jaarbeurs tijdens de Quality Awards 2015 de eerste prijs op in de categorie Fast Delivery. De jury was lovend over de kwalitatief hoogwaardige projectaanpak, waarin onder hoge tijdsdruk complexe fiscale en financiële issues zijn opgelost. De uitstekende samenwerking met implementatiepartner Magnus en het commitment van het management speelde hierin een belangrijke rol. In dit filmpje vertelt Jeroen Halkes, director ICT bij Jaarbeurs, meer over dit project en de ambities van Jaarbeurs.

Links

Jaarbeurs

Jaarbeurs