Reinier Sombeek

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben managing consultant bij Magnus Digital Solutions.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een Bachelor Bedrijfskunde gedaan in Groningen. Na mijn Bachelor heb ik een Master Business Administration, met de specialisatie Strategy, in Amsterdam afgerond. Na mijn studie heb ik twee jaar bij de KNVB als clubadviseur in het betaald voetbal gewerkt. Na twee jaar in het voetbal te hebben gewerkt, was ik nieuwsgierig hoe het er in andere bedrijfstakken aan toe ging. Doordat ik bij de KNVB met veel plezier verschillende projecten heb geleid die aan IT-implementatie gerelateerd waren, leek Magnus een mooie volgende stap. In de praktijk is dat ook zeker het geval gebleken!

Wat voor projecten werk je zoal aan?

Na eerst mee te hebben gewerkt aan enkele kleine projecten en salestrajecten, ben ik momenteel bezig met mijn eerste ‘echte’ project. Dit project is de bouw van een applicatie voor een grote bouwonderneming. In deze applicatie gaan we het voor de dochterbedrijven van deze organisatie mogelijk maken om snel en eenvoudig hun jaarverslag op te stellen op basis van hun cijfers, deze te laten checken en vervolgens direct bij de KVK te deponeren.

Wat zijn je sterke punten?

Ik ben sociaal vaardig en zorg ervoor dat mensen waarmee ik samenwerk zich gehoord en op hun gemak voelen. Daarnaast kan ik goed schakelen tussen de ‘business’ zijde en de ‘technische (development)’ zijde van een project. Verder ga ik doelgericht te werk, waarbij ik niet vergeet om af en toe afstand te nemen om het grotere plaatje te zien. Hiermee zorg ik ervoor dat zowel lange- als korte termijn doelstellingen behaald worden. 

Wat moeten we nog meer over je weten?

Het is niet voor niets dat ik twee jaar lang in het voetbal heb gewerkt. Ik ben een fanatiek voetballer én voetbalsupporter van Ajax. Naast het voetbal vind ik ook vrijwel elke sport leuk om zelf te beoefenen en/of deze te kijken.

Neem contact op met Reinier

5 + 2 =