René Peters

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben partner en onder meer verantwoordelijk voor de interne ondersteuning.

Aan wat voor projecten werk je?

Projecten die met Business Intelligence en/of Finance te maken hebben. Denk aan het ontwerpen van eenduidige management informatie of budgetterings- en consolidatiemodellen. Naast de financiële planning betreft dit vaak ook bijvoorbeeld Sales planning, wat uiteraard per bedrijf sterk verschilt. Integratie van plan modellen is daarbij het doel.

 

Wat is je achtergrond?

Ik heb econometrie gestudeerd aan de Vrije Universiteit en daarnaast als student-assistent jaren meegewerkt aan economische modellen bij Stichting Onderzoek Wereld Voedselvoorziening. Daarna ben ik vrij snel als consultant gaan werken, eerst bij BSO (nu onderdeel Atos) en Andersen Consulting (nu Accenture), en altijd bezig geweest met management informatie bij grote bedrijven. In 1997 ben ik overgestapt naar Magnus en dat was een goede beslissing. We hebben een grootte waarin je nog iedereen kent/herkent en een spirit waarmee we onze klanten verrassen.

Waarvoor moeten we jou vooral bellen?

Wanneer het complex wordt en er toch een elegante, en onderhoudbare, oplossing gewenst is kan ik veel toegevoegde waarde bieden. Ik zeg niet snel dat iets niet mogelijk is en ik werk zelf mee aan het ontwikkelen hiervan.

Neem contact op met René

5 + 6 =