Rico van Onselen

WAT IS JE ROL BINNEN MAGNUS?

Ik ben consultant bij Magnus Digital Insights.

Wat is er leuk aan de projecten die je hebt gedaan?

Sinds mijn start bij Magnus werk ik mee aan een groot digitalisatie project bij een bedrijf in de infra sector. Bij dit project begon ik in de rol van projectmanagement ondersteuner, maar sinds kort houd ik mij vooral bezig met het in goede banen leiden van de Business Intelligence ontwikkeling. Wat ik vooral leuk vind is het menselijke en ondernemende aspect: goed luisteren naar de klant, maar ook scherp kijken naar de situatie om vervolgens samen iets nieuws te kunnen bouwen wat de klant helpt. In onze projecten betekent dat voor de klant een beter begrip en verwerking van data, goeie rapportering en daardoor het worden van een data-gedreven organisatie.

WAT IS JE ACHTERGROND?

Eind 2021 ben ik afgestudeerd aan de TU Delft waar ik de master Applied Physics heb afgerond, dit is de natuurkunde master in Delft. Tijdens mijn afstudeeropdracht op de bionanoscience afdeling heb ik een nieuw model voor weefsel verder kunnen ontwikkelen. Buiten mijn studie om ben ik actief geweest in bands, kerk en studieverenigingen in Delft.

WAT ZIJN JE STERKE PUNTEN?

Een groep aanvoelen en een gesprek (doelgericht) begeleiden! En omdat er in de natuurkunde (bijna) altijd maar één waarheid is, heb ik geleerd altijd op zoek te gaan naar de kern van een probleem om die éne juiste oplossing te vinden. Dit kan soms een valkuil zijn, maar ik merk dat ook in dit werk een snelle, goede analyse erg waardevol is.

Neem contact op met Rico

11 + 14 =