Rik van der Vossen

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben management consultant binnen het energieteam van Magnus Energy.

 

Wat is je achtergrond?

Ik heb een Bachelor Technische Natuurkunde gedaan in TU Delft. Daarna een Master Sustainable Energy Technology, ook in Delft. Na mijn studie ben ik in 2018 bij Magnus begonnen.

Wat voor projecten werk je zoal aan?

Vooral aan projecten voor de integratie van de Europese elektriciteitsmarkten. Ik werk nu aan twee projecten. Het eerste project behelst de splitsing van de biedzones in Duitsland en Oostenrijk. Het tweede project heeft als doel een beter geïntegreerde elektriciteitsmarkt in de regio rond Noord-Italië.

 

Waar ben je goed in?

Analytisch denken en het structureren van informatie.

 

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik ontdek graag nieuwe plekken in het buitenland en rijd ook graag een rondje op mijn racefiets. Jammer genoeg kan ik mijn fiets niet meenemen naar mijn project in de bergen rond Noord-Italië.

Neem contact op met Rik

4 + 3 =