Robert te Vaarwerk

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben Consultant bij het Magnus Digital Foundation team.

Wat is je achtergrond?

Mijn studieachtergrond ligt in de richting van een Bachelor in Technische Bedrijfskunde en een Master in Economie.

In mijn Bachelor heb ik mij gericht op het optimaliseren van allerlei bedrijfsprocessen, met een focus op het stroomlijnen van logistieke goederenstromen en informatiestromen in mijn scriptie.

Deze zoektocht naar verbetering heeft ook doorgewerkt naar mijn Masterscriptie. Hierin heb ik een empirisch onderzoek uitgevoerd om het voorspellende effect van de Phillips Curve te verbeteren. Door uit te zoeken wat het verklarende effect is van het fossiele brandstof verbruik op de dynamiek van de inflatie verwachtingen in de VS, heb ik een succesvol nieuw instrument aangedragen voor het model. 

Voordat ik bij Magnus aan de slag ben gegaan, heb ik een aantal jaren als Process Data Engineer gewerkt bij een multinational. Hier heb ik ervaring mogen opdoen bij een variatie van (IT) projecten. Ik heb mij gericht op het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van Data Engineering en -Analytics, en de invoer van slimme ERP toepassingen in combinatie met proces changes.

Sinds Oktober 2022 ben ik werkzaam bij Magnus. Een rol waarbij ik aan de andere kant van de tafel mag zitten, en klanten kan adviseren over hun digitale transformatie!

Aan wat voor opdrachten werk je zoal?

Momenteel werk ik samen in een team waarin wij de coördinerende rol hebben voor het gehele Integratie & architectuur onderdeel bij een ERP implementatie bij een groot Nederlands bouwbedrijf. De focus ligt hierbij op het generiek opzetten van een Future-Proof platform voor de koppelingen met klanten en leveranciers.

Waar ben je goed in?

Met een helicopter-view naar klantspecifieke uitdagingen kijken. Analyseren van situaties, en samen met verschillende disciplines tot een oplossing komen die in lijn ligt met de bedrijfsstrategie.

Ik krijg energie van het vormen van de schakel tussen de opdrachtgever en de technische mogelijkheden anno nu. Problemen vertalen naar uitdagingen, die met een stukje creativiteit kunnen worden opgelost. Nieuwe technologieën, maar ook bestaande Proof-of-Concepts combineren tot één geheel waardoor wij uiteindelijke meerwaarde creëren voor de klant. 

Wat moeten we nog meer over je weten?

Veel! Naast mijn werk ben ik wel eens op de Tennis- en Padelbaan te vinden. Daarnaast mis ik nooit een (spontane) trip met vrienden of familie. Sinds Magnus zijn daar een aantal gave evenementen bij gekomen!  

Neem contact op met Robert

11 + 13 =