Robin Gabriner

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben Managing Consultant in het Digital Transformation team van Magnus Red.

Wat is je achtergrond?

Breed! Ik heb een interdisciplinaire bachelor aan de UvA behaald, Bèta-Gamma. Daarna heb ik de Master Environmental Management gedaan. Na mijn studie ben ik eerst bij Royal HaskoningDHV gaan werken. In 2014 ben ik overgestapt naar Magnus.

Aan wat voor projecten werk je zoal?

Vaak werk ik aan complexe projecten met een grote IT-component, zoals bedrijfsfusies en IT-architectuurvraagstukken. De rol die ik vervul is meestal project- of programmamanager, waarbij ik projectteams aanstuur en het centrale aanspreekpunt ben voor alle belanghebbenden.

Wat zijn jouw sterke punten?

Ik beschouw mezelf als vrijdenker en pragmaticus, ben analytisch ingesteld en kan snel knelpunten ontdekken. Gelukkig kan ik ze ook goed oplossen, onder meer door stakeholders bijeen te brengen en door transparantie en overzicht te creëren.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik ben heel maatschappelijk en politiek geëngageerd, en ik ga een goede discussie niet uit de weg, wat ook handig is voor mijn werk. Hiernaast heb ik een liefde voor techniek, wetenschap en non-mainstream muziek. Ook ben ik echt georiënteerd op mijn familie en vrienden. Ik leer graag mensen kennen!

Neem contact op met Robin

2 + 3 =