Rolf de Klein

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben senior manager consultancy bij Magnus Digital.

Wat is je achtergrond en wat zijn je sterke punten?

Bachelor studie Civiele Techniek, en Master Science & Innovation Management (specialisatie Mobiliteit & Energie techniek)

Na Master scriptie nog een jaar doorgewerkt bij KPN Mission Critical Communications waarbij ik gewerkt heb aan het energie zuinig maken van het C2000 netwerk.

In januari 2010 vervolgens de stap gemaakt naar Accenture, en daar ruim 10 jaar gewerkt aan diverse IT implementatie projecten als Technology Consultant bij klanten als GasTerra, Essent en Alliander.

IT landschap studies, re-design en volledige implementatie traject tot en met oplevering van Oracle, custom Java applicaties. Veel ervaring met Waterfall en vervolgens Large-scale Agile projecten. Sterk in Data Analytics en programma management. 

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik ben gek op sport en spel. Van het volgen van veel sport competities tot natuurlijk ook zelf uitoefenen. Van jongs af aan veel gebasketbald, dat doe ik nu graag (als het weer mag) 3 keer in de week. Daarnaast ga ik ook graag skiƫn, mountainbiken, tennissen, en soms een potje golf. Qua spel ben ik verschrikkelijk fanatiek in bord- en kaartspellen; voornamelijk Risk en Klaverjas.

Neem contact op met Rolf

4 + 3 =