Rosanne Barendrecht

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben een ervaren consultant binnen het Digital Transformation team van Magnus.

Wat is je achtergrond?

Mijn vorige werkgever is een grote retailer die Lifestyle, Sport en Outdoor producten verkoopt van toonaangevende merken. Hier fungeerde ik als Brand Coördinator: de schakel tussen de retailer en leveranciers op marketingvlak. Concreet houdt dit in dat ik met grote en kleine merken om tafel ging om samen te plannen hoe we de grote marketingcampagnes tot leven zouden brengen en de voorbereiding en uitvoer van die campagnes intern van a tot z begeleidde. Hierbij waren relatiebeheer en het schakelen tussen verscheidene belangen van groot belang.

Aan wat voor projecten werk je zoal?

Binnen Magnus heb ik ervaring opgedaan als Programma Manager Ecommerce bij een grote internationale food retailer en ben ik op meerdere projecten Project Manager geweest. Ook heb ik veel samengewerkt met leadership teams en gewerkt aan procesverbeteringen voor Ecommerce en IT.

Wat zijn je sterke punten?

Mijn vermogen om snel verbanden te leggen en pijnpunten te ontdekken heeft mij al vaak geholpen in mijn werk. Daarnaast heb ik een strategische mindset, ben ik goed in het uitdenken van out of the box oplossingen en ben ik sterk in communicatie.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik houd erg van reizen, eten, fotografie en muziek. Ook houd ik me graag bezig met maatschappelijke vraagstukken.

Neem contact op met Rosanne

10 + 14 =