Rosanne Barendrecht

Wat is je rol binnen Magnus?

Binnen Magnus Red ben ik Digital Transformation consulant. Daarnaast ben ik betrokken bij de business development van OIL, de omnichannel ordermanagement oplossing van Magnus Black.

Wat is je achtergrond?

Mijn vorige werkgever is een grote retailer die Lifestyle, Sport en Outdoor producten verkoopt van toonaangevende merken. Hier fungeerde ik als Brand Coördinator: de schakel tussen de retailer en leveranciers op marketingvlak. Concreet houdt dit in dat ik met grote en kleine merken om tafel ging om samen te plannen hoe we de grote marketingcampagnes tot leven zouden brengen en de voorbereiding en uitvoer van die campagnes intern van a tot z begeleidde. Hierbij waren relatiebeheer en het schakelen tussen verscheidene belangen van groot belang.

Aan wat voor projecten werk je zoal?

​Momenteel ben ik betrokken bij een project bij een grote retailer die meerdere IT systemen, waaronder OIL, implementeert. In deze rol komen mijn vermogen om snel te schakelen en overzicht te houden in complexe situaties goed van pas.

 

Wat zijn je sterke punten?

Mijn vermogen om snel verbanden te leggen en pijnpunten te ontdekken heeft mij al vaak geholpen in mijn werk. Daarnaast heb ik een strategische mindset en ben ik goed in het uitdenken van out of the box oplossingen.

 

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik houd erg van reizen, eten, fotografie en muziek. Ook houd ik me graag bezig met maatschappelijke vraagstukken.

Neem contact op met Rosanne

5 + 15 =