Sander Roos

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben consultant Internationale Energiesector bij Magnus Energy.

Wat is je achtergrond?

Ik heb mijn bachelor Science, Business and Innovation aan de Vrije Universiteit in Amsterdam behaald en de tweejarige master Energy for Smart Cities (Energy Innovation & Energy Engineering) respectievelijk aan KTH Stockholm en UPC Barcelona.

Daarna heb ik mij verder verdiept in Data Analytics door onder meer een bootcamp te complementeren van Ironhack.

Wat voor projecten doe je zoal?

Ik heb mijn eerste maanden gewerkt aan een data-analyse voor een Europese elektriciteitsnetbeheerder en in paralel heb ik een standaardmethode geintroduceerd voor het modelleren van processen die vallen onder het Core project, een consortium van 16 elektriciteitsnetbeheerders in Europa.

Momenteel werk ik als Project Management Officer voor het Central West Europa (CWE) project. CWE zit nu in een gedeeltelijke transitie naar het al eerdergenoemde Core project. Het CWE-team moet ervoor zorgen dat bepaalde processen met bijbehorende contracten worden afgesloten en andere processen juist blijven bestaan.

Wat zijn je sterke punten?

Door mijn technische achtergrond kan ik goed problemen analyseren en deze stapsgewijs oplossen. Daarnaast zijn stakeholder management en kwantitatieve analyses andere sterke punten van mij.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik ben fanatiek in alle balsporten, met voetbal, tennis, padel en beachvolleybal voorop. Verder kan je mij wakker maken voor muziek, strand en zee.

Neem contact op met Sander

4 + 12 =