SAP Gold partner met een neusje voor nieuwe dingen

Dit najaar heeft Magnus Digital de status SAP Gold partner behaald. En dat binnen vier maanden na de benoeming door SAP tot Value Added Reseller. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op, vooral omdat het echt een team-effort is. Maar waar staat Magnus Blue nu exact voor? Probeer dat maar eens in een minuut te vatten…

Magnus Blue in een notendop, het is onze collega’s Milou en Daan gelukt, in 1.01 om precies te zijn. Bekijk het filmpje en je weet alles.

Met onze klanten hun dromen realiseren, dat is de kern. Of het nu gaat om de integratie van Mendix met SAP, S/4HANA of een vraagstuk rondom analytics.  Daarbij hebben we een neusje voor nieuwe dingen. Een goed voorbeeld: in 2007 integreerden we als eerste Mendix met SAP. Inmiddels hebben we dus een heel mooi track record.
Maar ook op het gebied van analytics hebben we veel kennis en zijn we inmiddels de SAP partner met de meeste Recognized Expertise Partnerships: Datawarehousing, EPM, BI en Finance. En we zijn natuurlijk helemaal up-to-date over Advanced Analytics en S/4HANA.

Als je kiest voor Magnus Blue krijg je een fris team dat gaat voor kwaliteit. En oprecht meedenkt met klanten, van advies over licenties tot managed services. We stoppen niet voordat al je dromen realiteit zijn. Dat is onze missie.

Meer weten? Je mag ons altijd bellen op 088 696 6000.