SAP gold partner status verlengd

Al eerder wist het SAP  team van Magnus Digital de status van SAP Gold partner te behalen, waarna begin dit jaar deze status is verlengd! Nu zijn we SAP Partner met de meeste Recognized Expertise Partnerships: Datawarehousing, EPM, BI en Finance. Uiteraard zijn wij ontzettend trots op deze blijk van waardering van SAP, die partners met het Gold partnership als volgt omschrijft:

“Deze partners, die in alle aspecten van hun bedrijfsvoering uitblinken en sterk gericht zijn op het genereren van meerwaarde voor onze klanten, krijgen een puntenscore voor hun competentie en strategische compatibiliteit.”

Binnen onze bewezen projectaanpak ‘The digital journey’ denken wij met de klant mee. Als ambitieuze en pragmatische partner richten wij ons op het creëren van waarde en minimaliseren van overheadkosten door te focussen op de standaardisering van de organisatiestructuur, bedrijfsprocessen en ondersteunende IT-systemen. Hierbij zetten we onze aantoonbare ervaring en diepgewortelde kennis in om voor iedere bedrijfs-, proces- en IT-uitdaging een samenhangend overzicht, gericht advies en perfect afgestemde projectaanpak te leveren.

Magnus Digital helpt al jaren om de dromen van klanten te realiseren. Zo helpen wij onze klanten al meer dan 25 jaar met diverse SAP projecten. Magnus implementeerde als eerste een groot SAP BW datawarehouse in 1999, we hadden met een succesvolle SAP BPC 7.0 NetWeaver implementatie in 2009 een wereldprimeur in ons portfolio en in 2020 mocht Magnus de kar trekken in ‘s werelds eerste S/4HANA Cloud implementatie bij een Nederlandse universiteit.

Naast de verlenging van onze status als Gold partner, ontving Magnus ook op persoonlijke noot felicitaties van SAP:

“Magnus heeft een bewezen en uitstekende reputatie in de markt, met name bij het uitvoeren van digitale transformatie projecten met behulp van SAP oplossingen. We zijn dan ook blij Magnus te kunnen feliciteren met het verlengen van de  Gold Partner-status.”, aldus Alf Janssen (Chief Partner Officer).

“De ontwikkeling dat Magnus nauwer gaat samenwerken met een aantal andere sterke partijen (Dimensys, cards PLM solutions en appronto, red) juichen wij zeker toe. Samen met het verlengen van de SAP Gold Partner status kan hiermee nog meer expertise naar klanten gebracht kan worden. We kijken uit naar wat deze ontwikkelingen te weeg zullen brengen.” vindt Michael Blokdijk (Channel Director)

Benieuwd wat we voor jouw dromen kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze website of neem contact op met Vincent Beumer.

13 + 12 =