SAP Techniek

De geschiedenis van Magnus begint in 1989 met de eerste grote Nederlandse SAP-implementaties. Met de overgang van R/2 naar R/3 werd het mainframe ingeruild door open systemen. Sindsdien is de technische architectuur van SAP erg veranderd. De Techniek afdeling is door Magnus in het leven geroepen om de risico’s van deze complexe technologie het hoofd te bieden. Ze bouwt infrastructuren of veranderd deze, zodat de juiste beschikbaarheid en capaciteit tegen de juiste kosten worden gerealiseerd. SAP NetWeaver, het applicatie- en integratieplatform, helpt u als basislaag de uitvoering van de bedrijfsprocessen mogelijk te maken en te beheren. De SAP Techniek groep van Magnus maakt de projectmatige bouw van of veranderingen aan deze infrastructuren en basislaag mogelijk.

SAP NetWeaver combineert diverse integratietechnologieën in één platform en is volledig voorbereid op de integratie van bedrijfsapplicaties. Zo blijft de hoeveelheid maatwerk beperkt. Het platform biedt bovendien uitbreidingsmogelijkheden met bekende ontwikkeltools als Java 2 Platform, Enterprise Edition (J2EE), Microsoft.NET en IBM WebSphere.

Beste integratiemethode

SAP NetWeaver vormt de beste integratiemethode voor zowel SAP software als software van derden. Het platform vormt het technisch fundament voor de SAP Business Suite oplossingen, SAP xApps, oplossingen van derden en op maatwerk applicaties (inclusief samengestelde applicaties). Daarnaast maakt NetWeaver Enterprise Service-Oriented Architecture (Enterprise SOA) mogelijk, dit is de SAP-blauwdruk voor service-georiënteerde bedrijfsoplossingen.

Met Magnus als partner voor de techniek garandeert u het beste rendement van uw investeringen in SAP-software. We zijn gewend te opereren op het snijvlak van advies en uitvoering. Zo verminderen uw technische risico’s en bent u verzekerd van succesvolle projecten en een optimale return on investment. Magnus beschikt over alle benodigde kennis en ervaring: voor advies, implementatie, ontwikkeling, beheer en support. Geen ad hoc-oplossingen, maar een integrale aanpak als uitgangspunt voor continue prestatieverbetering. Waarbij we schouder-aan-schouder samenwerken voor het optimaal inzetten van medewerkers en consultants en het duurzaam verankeren van uw systeem in uw bedrijf.

Voor meer informatie over SAP Techniek kunt u contact opnemen met Jos Verheul via +31 88 696 60 00.