Sawan Bruins

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben senior manager bij het Energy team van Magnus Energy.

Wat is je achtergrond?

Na een studie Technische Bedrijfskunde aan de Saxion Hogeschool in Enschede ben ik in 2004 begonnen bij Magnus. Ik heb de afgelopen jaren in verschillende sectoren projecten uitgevoerd (energie, kantoor van de toekomst-concepten, post) waarbij technologie, strategie en business altijd centraal stonden.

Wat voor projecten waren dat dan?

De afgelopen jaren heb ik veel in de energiesector gewerkt, voor een Nederlandse energieleverancier en een start-up op het gebied van smart energy. En heb ik bijgedragen aan andere mooie projecten die we doen om de Europese elektriciteitsmarkt te integreren. Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor het mogelijk maken van internationale energiehandel.

Waar ben je goed in?

Ik ben goed in het weer op de rails krijgen van projecten. Dat doe ik door mensen samen te brengen. Daarvoor breng ik eerst de verschillende standpunten van iedereen in kaart en op basis daarvan gaan we samen een inhoudelijke discussie voeren. Zo help ik consensus te creëren.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik ben naast mijn werk binnen Magnus actief in de politiek. Ik ben Raadslid bij de Gemeente Gooise Meren, waar Naarden, Bussum en Muiden onder vallen. Ik woon zelf in Bussum met mijn vrouw en twee zonen. Tenslotte: ik ben nergens bang voor!

Neem contact op met Sawan

11 + 4 =