Sebastian Smit

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben consultant in het Digital Insights team van Magnus Digital.

Wat is je achtergrond?

Voordat ik bij Magnus ben gestart in 2022, heb ik een bachelor en master in Econometrie & Operationele Research gedaan in Amsterdam. Al op de middelbare school volgde ik een traject waar meer aandacht werd besteed aan bètavakken en dit vertaalde zich in een specialisatie in Data Science binnen de master.

Aan wat voor opdrachten werk je zoal?

Binnen het Digital Insights team werk ik aan projecten op het gebied van Analytics. Ik ben bijvoorbeeld bezig met het modelleren van data, maar ook met het ontwikkelen van dashboards en rapportages. Een van de tools waar ik veel mee werk is SAP Analytics Cloud. Dé analytische tool van SAP voor bijvoorbeeld financiële of HR-processen.

Waar ben je goed in?

Vanuit mijn studie heb ik veel analytische vaardigheden opgedaan en samen met een stuk natuurlijke nieuwsgierigheid kan ik snel verbanden leggen. Daarnaast vind ik het erg leuk om problemen op te lossen en dit in simpele bewoording uit te leggen.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Naast werk ben ik erg actief bij mijn lokale zwemvereniging waar ik sinds mijn zesde aan waterpolo doe. Ik vind sporten (en werken) in teamverband erg leuk en draag ook mijn steentje bij aan de vereniging als vrijwilliger.

Neem contact op met Sebastian

12 + 6 =