Custom Solutions

Maatwerkoplossingen met de voordelen van standaard, dat is wat u krijgt met onze custom solutions. Door op een visuele manier te werken komen business en IT bij elkaar met als resultaat een oplossing die nauw aansluit bij wat de business wil.Door de realisatie voor een groot deel te automatiseren kan uw oplossing worden gebouwd in 20% van de tijd. Hiermee kunt u snel reageren op de kansen in de markt met een terugverdientijd tot wel zes maanden. Wij bieden een Proof-of-Concept van vijf dagen aan die gelijk waarde creëert voor uw organisatie, op basis van no-cure no-pay.

Waar worden onze custom solutions het best ingezet?

Softwareontwikkeling op maat wordt toegepast in die gevallen waarbij standaard oplossingen niet voorhanden of te complex zijn. Door gebruik te maken van efficiënte softwareontwikkelproducten zijn wij in staat om maatwerksoftware van hoge kwaliteit, snel en goed te realiseren. Onze custom solutions worden het best ingezet daar waar een snelle oplossing met een ROI tot wel zes maanden nodig is. Met onze maatwerkoplossingen kunt u uw processen simplificeren en stelt u uw mensen in staat zich bezig te houden met de taken die meer toevoegen aan uw klanten en uw business.

Hoe realiseren wij onze custom solutions?

Onderzoek toont aan dat 68% van de software projecten niet succesvol is en dat 64% van de functionaliteiten weinig tot geen waarde creëert. Onze consultants nemen u mee vanaf het eerste advies en ontwerp tot de implementatie en oplevering. Door met kleine, snelle stappen, en op een visuele manier te werken houden we onze projecten strak in lijn met uw doelen: binnen tijd en budget dus, maar ook met tevreden gebruikers. Dit doen wij door pragmatisch en snel te werken, en in alle fasen de gebruiker te betrekken zodat de oplossing ook echt aansluit bij wat er wordt gevraagd en verwacht. Ontzorgen is hierbij het sleutelwoord, dit kan zelfs zo ver gaan dat wij de nieuwe oplossing als dienst aanbieden.

Wij adviseren onze klanten hoe maatwerktrajecten op een juiste manier aangepakt worden, van de eerste ideeën tot en met de implementatie en beheer. Daar hoort bij: het ontwerpen van de infrastructuur, de inrichting van het platform, de integratie met bestaande applicaties en de bouw van nieuwe applicaties. Indien de klant het beheer of hosting wil uitbesteden behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Klanten waarvoor wij custom solutions hebben gerealiseerd zijn:

Sanoma, Audax, V&D, Kwik-Fit.

De kwaliteit van onze custom solutions heeft geleid tot:

Voor meer informatie over onze Custom Solutions kunt u contact opnemen met André Damsteegt via +31 88 696 60 00.