Stephan van den Berg

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben in 2016 bij Magnus gestart als SAP Finance Consultant bij Magnus Digital Foundation waar ik mij met mijn collega’s bezig houdt met een breed scala aan SAP gerelateerde projecten. De afgelopen jaren ben ik ook in aanraking gekomen met de wereld van Open Source software en dan met name het inzetten van deze software als ERP systeem. Voor mij was dat een onbekend, maar zeer interessant concept. In mijn huidige rol houd ik mij zoveel mogelijk bezig met het adviseren van klanten in de transitie van bestaande (proprietary) administratieve software richting Open source oplossingen zoals Odoo.

Wat voor projecten werk je zoal aan?

De opdrachten zijn zeer divers en gelukkig kan ik mijn favoriete soort opdracht (complete (her)implementaties van ERP software) regelmatig met een gezellig team collega’s uitvoeren. Dit gaat dan voornamelijk om het voorzien van alle administratieve processen (boekhouding, sales, inkoop etc.) in een open source oplossing.

 

Wat is je achtergrond?

Na mijn ‘Information Engineering’ studie ben ik begonnen als SAP consultant bij Accenture. Daar heb ik mijn kennis van financiële processen en ervaring met systeemimplementaties opgebouwd. Deze kennis en ervaring zet ik nu in bij Magnus waar we met een toegewijd team onze klanten helpen.

Wat zijn je sterke punten?

Ik denk dat ik een goede mix van technische en functionele kennis bezit die waarde kan toevoegen voor onze klanten. Met name in het financiële domein kan ik als sparringspartner van de klant oplossingen bedenken in de transitie naar Open Source ERP software. Neem gerust een keer contact op.

Wat moeten we nog meer van je weten?

In mijn vrije tijd doe ik aan sportklimmen, duiken en bevind ik me in het algemeen graag in de natuur.

Neem contact op met Stephan

12 + 5 =