Timo van Helvoort

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik werk bij Magnus binnen het Digital Foundation team sinds juni 2023.

Wat is je achtergrond?

Na mijn jeugd in het idyllische Geertruidenberg heb ik de bachelor Psychology & Technology gevolgd aan de TU Eindhoven, vanuit mijn interesse in de link tussen mens en techniek. Als vervolg hierop heb ik de master Operations Management & Logistics gedaan, waarbinnen ik me gespecialiseerd heb op informatiesystemen, Industrie 4.0 en data science. Naast mijn studie heb ik zowel binnen als buiten de universiteit bijbanen vervuld, bijvoorbeeld als data analist bij een bakkerijgrondstoffenfabriek.

Aan wat voor opdrachten werk je zoal?

Op dit moment bekleed ik de rol projectmanagement ondersteuning bij een klant die in korte termijn live dient te gaan in een nieuw ERP-systeem. Vanuit deze rol houd ik me bezig met de budgetering en financiële zaken omtrent het project, ondersteuning van de verschillende tracks en voortgangsupdates richting management. Daarnaast houd ik me intern binnen Magnus bezig met kennisdeling en werving & selectie; zo heb ik onder andere mee kunnen werken aan de case interviews, een integraal deel van ons sollicitatieproces.

Waar ben je goed in?

Mijn sterke punt is mensen meenemen en overtuigen door middel van mijn enthousiasme, iets wat ik mee breng in alles wat ik doe. Daarnaast ben ik analytisch sterk en bovenal resultaatgericht. Het allerliefst werk ik echt samen met de klant en het team toe naar een gave oplosing die werkt voor iedereen.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik ben een enorme pubquiz fanaat, en ben dan ook momenteel met vrienden een eigen pubquiz app aan het bouwen. Daarnaast brouw ik met wisselend succes mijn eigen speciaalbier en lig ik graag zoveel mogelijk in het zwembad om baantjes te trekken.

Neem contact op met Timo

11 + 5 =