Vincent Koehorst

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben consultant binnen het Young Professional Programma bij Magnus Green. Hier werk ik aan verschillende Mendix projecten.

Wat is je achtergrond?

Ik heb Biomedische Wetenschappen gestudeerd in Groningen, waar ik me onder andere heb gericht op medisch onderzoek in het veld van neuroscience. Bij en naast mijn studie heb ik me altijd bezig gehouden met technologie, en ben eigenlijk van nature een echte troubleshooter op dit gebied.

Wat voor projecten werk je zoal aan?

Ik werk op projecten waar maatwerk applicaties worden opgezet met behulp van Mendix. Op dit moment ben ik hoofdzakelijk bezig met een project bij een klant in de energiesector, maar ook met het aanpassen en uitbreiden van een applicatie bij één van de grootste bouwbedrijven van Nederland.

Wat zijn je sterke punten?

Ik ben goed in het samenwerken met klanten en het interpreteren en vertalen van hun wensen naar een perfect passende applicatie die precies aan deze eisen en wensen voldoet.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik ben een fanatieke skiër en ga het liefst dan ook ieder jaar op wintersport. In de zomer stap ik graag op mijn racefiets of ga een rondje hardlopen.

Neem contact op met Vincent

6 + 5 =