Vincent van Iperen

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben managing consultant in het Digital Transformation team van Magnus Digital.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een Bachelor in International Business en een Master in Finance. Beiden behaald in Groningen. En ik heb een semester in Zaragoza gestudeerd.

Aan wat voor projecten werk je zoal?

Dat zijn opdrachten die te maken hebben met Digital Transformation. Op dit moment help ik een opdrachtgever uit de mediasector om zoveel mogelijk processen van begin tot eind in een open source ERP systeem onder te brengen. Hiervoor heb ik in het Agile team van een opdrachtgever in de consumer goods gewerkt.

Wat zijn je sterke punten?

Dat moeten anderen vooral vertellen, toch? Maar goed, ik krijg vaak te horen dat ik makkelijk contact maak en dat ik me snel nieuwe onderwerpen eigen maak. Dat zijn handige eigenschappen voor een consultant.

Wat moeten we nog meer van je weten?

Dat ik een echte waterrat ben. In mijn jeugd was ik fanatiek wedstrijdzwemmer. Zo heb ik op mijn 17op het jeugd NK de wisselslag gewonnen. Nu ga ik vooral ’s zomers het water op: surfen of zeilen.

Neem contact op met Vincent

3 + 15 =