Vincent Verheul

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben principal consultant binnen Magnus Digital. Dat betekent dat ik me op de inhoud wil blijven richten.

Wat is je achtergrond?

Ik heb Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de TU Eindhoven. Ik heb inmiddels al meer dan 28 jaar ervaring in consulting. Ik werk sinds 1993 voor Magnus en heb zo heel wat meegemaakt en gezien. Van 1993 tot 1999 heb ik voor Magnus in Azië en de V.S. gezeten.

Aan wat voor projecten werk je zoal?

Projecten op het gebied van Supply Chain, Big Data en Data Analytics. Dat doe ik voor verschillende soorten bedrijven in verschillende sectoren. Van mediabedrijf tot financiële instelling en van fabrikant van consumentengoederen tot fabrikant voor industriële goederen. Ik vind het leuk als er een inhoudelijke uitdaging is; iets waar je niet zomaar een eenvoudig antwoord op weet. Ik ben thuis in informatietechnologie in de breedste zin van het woord. De afgelopen twee jaar heb ik de leiding gehad over het ‘Big Data’ team van een groot mediabedrijf waar alles in de cloud gebeurde.

Waar ben je echt goed in?

In optimalisaties in de logistieke keten. Het concept helder krijgen en vervolgens algoritmes bedenken en coderen heb ik vaker gedaan om juist dat ene kritische aspect er in te krijgen. Daarnaast kan ik goed in een complex (technisch) probleem duiken om daar de historisch gegroeide knopen te ontwarren.

 

Neem contact op met Vincent

5 + 6 =