Goed nieuws! Afgelopen maandag zijn Netwerk Solutions en alle centrale afdelingen van VolkerWessels Telecom live gegaan met een nieuwe ERP SaaS oplossing, 4PS Construct. Gaaf om de enthousiaste reacties van de klant en de medewerkers te zien!
Het resultaat: een uniforme en gestandaardiseerde manier van werken voor alle Business Units binnen VolkerWessels Telecom. Dit leidt tot efficiëntere en beheerbaardere bedrijfsprocessen, waardoor ook betere inzichten kunnen worden verkregen die VolkerWessels Telecom kan gebruiken ter verbetering van haar concurrentiepositie.

Dit digitale transformatieproject sluit perfect aan bij de drie strategische pijlers van VolkerWessels Telecom: Samen, Simpel & Wendbaar!

Wij als Magnus Digital zijn enorm trots op deze belangrijke mijlpaal, die binnen planning behaald is. Maar nog belangrijker is het dat VolkerWessels Telecom de voordelen van dit transformatietraject zal ervaren waar zij al geruime tijd naar uitkeken.

Dus felicitaties aan Netwerk Solutions, alle centrale afdelingen van VolkerWessels Telecom, en iedereen die betrokken was bij het succesvolle verloop van dit project, waaronder 4PS, Recognize en Dynamic Interim Solutions.

Meer weten over onze ERP Saas oplossing bij VolkerWessels Telekom? Neem contact op met Adem Karademir

8 + 15 =