Ward van Santen

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben senior consultant binnen het Analytics team van Magnus Blue.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een Bachelor en Master in Econometrie, maar heb ook een Bachelor in Filosofie. Voor mijn afstudeerscriptie heb ik stage gelopen bij Ortec Finance. En toen ben ik in 2018 bij Magnus gestart.

Waar werk je zoal aan?

Ik richt me vooral op projecten binnen het Analytics team van Magnus Blue. Zo ben ik al een aantal maanden samen met collega Han bezig aan een project bij Bakker.com, een groot bedrijf dat door heel Europa planten verkoopt. Hierbij ligt de focus meer en meer op de online markt.

Door de groeiende hoeveelheid data die hiermee gepaard gaat, is een grote behoefte ontstaan om meer inzicht te krijgen in hun data. Hierbij hebben wij geholpen door per afdeling de benodigde data in kaart te brengen, deze aan elkaar te knopen en hiermee uiteindelijk dashboards te bouwen die Bakker veel nieuwe inzichten geven.

Wat zijn je sterke punten?

Ik heb goede analytische vaardigheden, ben daarnaast een makkelijke teamspeler en vind de band met klant erg belangrijk.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik ben heel breed geïnteresseerd, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ik houd van reizen en heb een grote voorliefde voor voetbal. Daarnaast breng ik in mijn vrije tijd veel tijd door met vrienden, maar lees ook graag een boek.

Neem contact op met Ward

8 + 11 =