Intervet

MSD Animal Health Nederland vormt een dochtermaatschappij van Merck Animal Health. Merck Animal Health ontwikkelt en produceert hoogwaardige diergeneesmiddelen voor de Nederlandse markt. Intervet is met 15% marktaandeel (2007) één van de grootste spelers in de wereld op het gebied van diergeneesmiddelen.

Faciliteren van een internationaal supply chain proces met i2i

“Onze primaire doelstellingen waren verbetering van de klantenservice en de efficiëntie tussen de lokale verkooporganisaties en de supply desks. Met de hulp van Magnus wisten we dit in korte tijd te bereiken. Met i2i hebben klanten effectief en snel toegang tot orderinformatie. Wij presenteren één gezicht aan de klanten, en kunnen hen daarbij tegemoet te treden met een service van topkwaliteit.” Roel Janssen, Hoofd Logistieke Ontwikkeling, Intervet

Vanuit Nederland is Intervet wereldwijd actief met een netwerk van meer dan 50 lokale verkoopkantoren. Voor de stroomlijning van het supply chain proces is de webapplicatie i2i ontwikkeld met een uniforme werkwijze.

Intervet i2i functioneert als communicatiemiddel tussen de verkooporganisaties en de internationale supply desk. Alle reguliere processen kunnen worden uitgevoerd met deze webapplicatie: van het invoeren van inkooporders en het opvragen van de status van inkomende goederen tot het verzamelen en berekenen van forecast-informatie.

Download onze projectreferentie voor meer details.

Salesprocessen met Microsoft CRM

Vanuit Nederland is Intervet wereldwijd actief met een netwerk van meer dan 50 lokale verkoopkantoren. Voor de ondersteuning van de verkopers is een Customer Relationship Management systeem ingericht gebaseerd op Microsoft CRM.

Door de informatie van alle producten, productgroepen en klanten uit de ERP systemen op te nemen in CRM en deze up to date te houden, zijn alle verkopers voorzien van de laatste informatie. Deze informatie wordt zowel online als offline beschikbaar gesteld.

Download onze projectreferentie voor meer details.