Agile Cooking Workshop

Agile en Scrum zijn razend populair onder innoverende organisaties. Voor de meeste organisaties betekent dit echter een fundamentele verandering in samenwerking en aansturing. Magnus organiseert Agile Cooking workshops waarin deelnemers deze filosofie en manier van werken aan den lijve ondervinden. Handen uit de mouwen dus!

Over Agile

Agile vraagt van de meeste mensen een totaal andere manier van denken en handelen. Business en IT werken namelijk direct samen en dragen gezamenlijk de verantwoordelijkheid. Hoe zorg je ervoor dat zij zich samen verantwoordelijk voelen? Hoe stuur je deze teams het beste aan?

Over Scrum

Scrum is een manier om aan Agile ontwikkelprojecten te werken. Bekend van de sprints, daily stand-ups en brown papers met post-its. Hoe werkt dat nou echt? Welke tools werken het beste? En hoe krijg je mensen zover om zich aan de regels van Scrum te houden?

Proef op de som

Dan is het tijd voor de proef op de som via Agile Cooking. Hoe is het om meteen aan de slag te gaan? In welke valkuilen stap je? En hoe kun je de lessons learned meenemen naar jouw projecten? Als kick-off van een nieuw Agile project of als introductietraining om Agile bedrijfsbreed in te zetten.  

Voor wie is de agile cooking workshop?

  • Voor wie direct binnen team(s) aan de slag wil met Agile & Scrum
  • Voor wie gelooft dat hands-on ervaringen het beste werken
  • Voor wie een realistische zienswijze op Agile zoekt
  • Voor wie wil vertrouwen op een team van ervaren Agile trainers
  • Voor wie slimme manieren zoekt om Agile toe te passen

Voor en met wie hebben we al gekookt?

Meedoen?

We organiseren deze workshop altijd op maat. Neem contact op met Bart van Boven om de juiste invulling te kiezen voor jouw organisatie.

Verder sparren over dit onderwerp kan ook! Neem voor meer informatie contact op met Bart van Boven.

7 + 12 =

Agile cooking workshop: Bekijk een impressie

Tijdens een van de workshops maakten we opnames die je hier kunt bekijken