Corine Beerepoot

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik werk sinds 2016 bij Magnus en ben hier Managing consultant in het Digital Transformation team. Dit houdt in adviesgeven aan klanten omtrent, en implementatie van, digitale transformaties. Daarnaast ben ik intern HR manager en ondersteun ik consultants op projecten.

Wat voor projecten zijn dat dan?

Ik help bedrijven bijvoorbeeld bij het opzetten van, of verbeteren van, hun agile werkwijze. Ook lever ik vaak project- en programma management voor klanten om hen te ondersteunen in de digitale transformatie. Soms is dit enkel aan de kant van de organisatie, maar meestal moeten hier ook processen en IT-systemen voor worden ontwikkeld of verbeterd.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een Bachelor International Business Administration en een Master Strategy & Organisation gedaan aan de Vrije Universiteit in Amsterdam waaronder een half jaar in Italië. Daarnaast heb ik leidinggegeven in verschillende commissies en bijbanen, onderzoek gedaan naar windenergie in Zuid-Afrika en in de sales gewerkt.

Waar ben je goed in?

Ik ben dol op werken met mensen en zorg vaak voor vruchtbare samenwerkingen. Ik breng ook graag ingewikkelde vraagstukken helder in kaart door ze creatief te visualiseren en heb een oog voor detail; ik zie altijd mogelijke verbeteringen in processen of documenten.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik houd van sporten (onder andere in het voetbalteam van Magnus), festivals en varen.

Neem contact op met Corine

11 + 14 =