MANAGED SERVICES

De experts van Magnus Managed Services houden zich continu bezig met het monitoren en beheren van je systemen. De focus ligt hierbij op innovatie en automatisering. Door dit slim in te zetten is Magnus in staat de beheerkosten te verlagen en tegelijkertijd de voorspelbaarheid en snelheid te verhogen. Hoe we dit doen? Door continu in gesprek te blijven met onze klant. Hierdoor zorgen we dat we elkaar blijven begrijpen en wij in staat zijn het juiste advies te geven.

Innovatie, continuïteit en kostenreductie

Onze Managed Services dienstverlening is één van onze belangrijke pijlers, gebaseerd op innovatie, continuïteit en kostenreductie. Bij Magnus begrijpen we dat beheer begint met vertrouwen. Daarom is het goed om te weten dat we ISO gecertificeerd zijn op het gebied van kwaliteitsmanagement (ISO 9001) en informatiebeveiliging (ISO 27001). Daarnaast zijn we door SAP gecertificeerd als PCoE partner, en kun je dus voor al je SAP support vragen bij ons terecht.

managed services dienstverlening

Gecertificeerde consultants

24/7 Standby support

Automatische monitoring

ISO
gecertificeerd

SAP PCoE gecertificeerd

Mendix, SAP, Aris, Microsoft

We ontzorgen onze klanten op het gebied van technisch en functioneel applicatiebeheer: van hosting tot ad hoc ondersteuning op basis van een SLA of op afroep. Dit voor SAP, Microsoft, Mendix, Aris, en maatwerkoplossingen.

Bij Magnus zijn we trots op de langdurige relatie met onze klanten. Onze aanpak, kwaliteit, uitgebreide ervaring van gecertificeerde experts en eigen Service desk met 24/7 bereikbaarheid leveren daaraan een belangrijke bijdrage.

Lees alles over onze uitgebreide managed services dienstverlening

"De proactieve schouder aan schouder mentaliteit van Magnus past goed bij Modiform.”

Marcel Jansen, Manager Financial Control & ICT

Onze Managed Services consultants

Managed Services updates

Bezig met laden