Manon Rietjens

Wat is je rol bij Magnus?

Ik ben managing consultant in het Digital Insights team van Magnus Digital.

Wat is je achtergrond?

Ik heb International Business Administration (IBA) en Strategic Management gestudeerd aan de Tilburg University. Tijdens mijn bachelor heb ik een half jaar in Buenos Aires gestudeerd, en tijdens mijn master heb ik een half jaar stage gelopen bij een bedrijf dat Excel trainingen geeft en data-gerelateerde consultancy projecten doet.

Wat voor projecten doe je zoal?

Bij een project zijn we bezig om op strategisch niveau een nieuwe, future-proof BI architectuur te maken, op basis van de visie, ambitie en doelen van het bedrijf omtrent BI. Bij een ander project zitten we juist in de implementatie fase van het harmoniseren van de finance systemen van verschillende business units uit verschillende landen binnen het bedrijf. De combinatie van strategie en implementatie is erg leuk en afwisselend. 

Wat zijn je sterke punten?

Mijn sterke punten zijn dat ik erg leergierig ben en daardoor nieuwe dingen snel oppak en wil leren. Ik werk graag aan een uitdaging en ben een doorzetter, dus ik zal niet snel opgeven! 

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik hou van reizen, vooral naar Spaanstalige landen en culturen. Ik heb al verschillende landen in Midden- en Zuid-Amerika bezocht, en spreek ook een beetje Spaans.

Neem contact op met Manon

5 + 7 =