Nienke Buikstra

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben junior consultant bij Magnus Digital Solutions.

Wat is je achtergrond?

Ik heb aan de Technische Universiteit Eindhoven gestudeerd. Hier heb ik de bachelor Psychology & Technology en de bijbehorende master Human-Technology Interaction gevolgd. Deze studies gaven mij de ideale combinatie om zowel te begrijpen hoe het menselijk brein werkt als hoe je gedrag kan beïnvloeden door middel van technologische oplossingen, zoals licht, robots of een app.

Wat voor projecten doe je zoal?

Momenteel werk ik aan een project bij een vervoerdersbedrijf waar we maar liefst dertien applicaties in ontwikkeling en beheer hebben. Het leukste vind ik dat het werk heel afwisselend is en je elke dag wat nieuws leert. Je bent niet alleen aan het ontwikkelen, maar zit ook met de eindgebruikers aan tafel om hun wensen te bespreken.

Waar ben je goed in?

Ik hou ervan om samen met collega’s te puzzelen om de beste oplossing te vinden voor een probleem. Hierbij benader ik deze problemen eerst vanuit het gebruikersperspectief voordat ik nadenk over de technische oplossing. Ik vind het belangrijk dat de applicaties die we ontwikkelen intuïtief te gebruiken zijn.

Wat moeten we nog meer over je weten?

In mijn vrije tijd hou ik van hockey, muziek maken, spelletjes en borrelen.

Neem contact op met Nienke

14 + 4 =