Pim van Emst

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben Consultant bij Magnus Digital Solutions.

Wat is je achtergrond?

Ik heb ik 2021 mijn Master ‘Business Administration – Management Consulting’ aan de Vrije Universiteit te Amsterdam afgerond. Daarvoor heb ik mijn Bachelor International Business in Utrecht gedaan.

Naast mijn studie heb ik een eigen consultancybedrijf gehad waar ik start-ups en individuen heb geholpen met IT-gerelateerde zaken, (online) marketing en het maken en optimaliseren van websites. Hier heb ik mijn interesse voor IT en het bouwen van systemen verder ontwikkeld, wat mij uiteindelijk hier bij Magnus Digital gebracht heeft. 

Wat voor projecten doe je zoal?

Binnen Digital Solutions ben ik op het moment werkzaam op een project waar wij meerdere applicaties maken en beheren voor een bouwbedrijf. Deze applicaties variëren van interne beheersystemen tot klantportalen en mobiele applicaties die door medewerkers op de bouw gebruikt worden. Naast het feit dat het los draaiende applicaties zijn, moeten deze applicaties ook met elkaar communiceren en op één lijn zitten.

Waar ben je goed in?

Door mijn studie en werkervaring ben ik procesmatig sterk, waardoor ik een goed overzicht kan houden op allerlei zaken die in projecten lopen. Daarnaast zijn communicatie en analytisch denkvermogen andere sterke punten van mij.

Wat moeten we nog meer over je weten?

In mijn vrije tijd hou ik ervan om lekker te koken, muziek te luisteren (en proberen te spelen) en avonden met vrienden te besteden. Daarnaast ben ik, als het lekker weer is, in het weekend vaak te vinden op de golfbaan.

Neem contact op met Pim

1 + 7 =