Projects & upgrades

Sluit de inrichting van jouw ERP systeem naadloos aan bij jouw organisatie en processen? De experts van Magnus houden zich constant bezig met de optimalisatie en afstemming van jouw organisatie, processen én systemen.

Om gebruik te kunnen maken van de laatste innovaties binnen je huidige omgeving zijn software updates nodig. Voor je SAP ERP omgeving bijvoorbeeld door middel van Enhancement Package upgrades.

Wil je profiteren van grootschalige vernieuwingen dan is een migratie naar S/4HANA, SAP Cloud for Customer (C4C) of BW/4HANA een belangrijke stap. Deze brengt tegelijkertijd veel vragen met zich mee: Welke cloud versie is voor mij geschikt, welke onderdelen behoud ik in de core en voor welke onderdelen zijn er betere oplossingen?

Onze mensen zijn gespecialiseerd in het opstellen van een SAP Roadmap voor jouw organisatie. Door middel van een aantal workshops wordt een fit/gap analyse gemaakt. Door slim gebruik te maken van de SAP tooling gecombineerd met de uitkomsten van de workshops is Magnus in staat een duidelijk en praktisch advies te geven, afgestemd op jouw organisatie.

 

Onze aanpak: SAP Activate/ Fit to Standard

De focus op Fit to Standard, dat is waar de vernieuwde implementatiemethode van S/4HANA op hamert. De SAP Activate methode is volledig geoptimaliseerd om een S/4HANA implementatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onderdeel van SAP Activate zijn de SAP Best Practices, standaard inrichting op basis van de meest effectieve processen. Deze processen zijn direct klaar om geïmplementeerd te worden, zo standaard als mogelijk. Het grote voordeel hiervan is dat je klaar bent om mee te lopen in alle updates en upgrades die SAP doet. Zo heb je altijd alle laatste technologieën beschikbaar voor jouw organisatie.

Bij Magnus begrijpen we dat het een uitdaging is om de huidige processen met al de uitzonderingen en het maatwerk om te zetten naar standaard processen. Daar willen we graag bij helpen. Door middel van workshops leggen wij de bestaande processen uit en bekijken we samen waar mogelijke uitzonderingen zich voor doen. Ook binnen S/4HANA is er ruimte genoeg om de systemen in te richten naar de wensen van de klant. Mocht dat niet toereikend zijn, dan kijken we naar de mogelijkheden van het SAP Cloud Platform. Via standaard interfaces (zowel vanuit S/4HANA on-premise als S/4HANA Cloud) naar dit platform kunnen hier extra functionaliteiten worden gebouwd, bijvoorbeeld in FIORI of Mendix. Zo blijft de Digital Core zo schoon mogelijk om klaar te zijn voor de toekomst, maar kunnen eventuele uitzonderingen worden gefaciliteerd.

 

Jouw vraagstukken

  • Sluit de inrichting van mijn ERP systeem naadloos aan bij mijn organisatie en processen?
  • Wat kunnen S/4HANA en BW/4HANA voor mijn organisatie betekenen?
  • Welke cloud versie is geschikt voor mijn organisatie?
  • Hoe houd ik de digital core schoon?
  • Wat zijn de alternatieven voor mijn maatwerk?
  • Wat biedt het SAP Cloud Platform mij voor mogelijkheden?
  • Welke onderdelen behoud ik in S/4HANA en voor welke onderdelen kies ik alternatieven? 

SAP Opdrachtgevers

Verder sparren over SAP projecten en upgrades kan ook! Neem dan contact op met Christian

8 + 1 =

Unleashing new innovations…

Heb jij de roadmap naar S/4HANA al klaar? Laten we samen in een aantal workshops onderzoeken hoe we de nieuwste innovaties van SAP kunnen inzetten om de concurrentie een stap voor te blijven. En nog slimmer en efficiënter om te gaan met jouw belangrijkste processen.