• SAP Enterprise Asset Management
  Magnus heeft jarenlange ervaring met Enterprise Asset Management en is SAP Recognized Expertise Partner EAM.
  Meer over SAP EAM>
 • We run your SAP even better
  Als eerste SAP partner in Nederland, met 25 jaar ervaring in consultancy en managed services, garanderen wij een juist advies en dé juiste oplossing. Daarbij gaan we voor kwaliteit, hebben we consultants met passie, werken we transparant en zijn we soms een tikkeltje eigenwijs. Het is deze combinatie van eigenschappen die zorgt voor succesvolle projecten, een optimale ROI, tevreden medewerkers en nog betere prestaties van uw systeem.
  Meer informatie?
 • SAP Management of Change
  Wilt u uw wijzigingenbeheer gecontroleerd en gestructureerd uitvoeren? Maak kennis met de Management of Change oplossingen van Magnus.
  SAP MoC >
thema3

Business Applications

“SAP consultancy van EAM, finance en logistiek tot aan IS-Media en techniek”

Magnus richt zich op het adviseren, implementeren, verbeteren en onderhouden van Business applicaties die essentieel zijn voor de ondersteuning van uw bedrijfsprocessen.

Als eerste SAP partner in Nederland, met 25 jaar ervaring in consultancy en managed services, garanderen wij een juist advies en dé juiste oplossing. Hierbij maken we gebruik van onze zelfontwikkelde Magian methodiek waarin deze ervaringen zijn vastgelegd.

Ons ervaren team consultants heeft brede expertise op het gebied van asset management, logistiek, analytics, finance, techniek, en IS-Media. Dit is door SAP erkend met een SAP Recognized Expertise Partnership in zes categorieën: Data Warehousing, Business Intelligence (BI), Enterprise Performance Management (EPM), Financial management, Asset management (EAM) en Product Lifecycle Management (PLM).

Denk hierbij aan

Recente blogs
 • Eerste Nederlandse referentie SAP Management of Change bij Gasunie
  Het recent door SAP geïntroduceerde SAP Management of Change (MoC) ...
 • Nederlandse verzoeken voor DMS improvements
  In het Customer Connection Program luistert SAP ook goed naar ...
 • Tips & Tricks: SAP DMS Customer Connect Program 2015
  SAP geeft via het Customer Connection programma klanten de mogelijkheid ...