Senne van der Vliet

Wat is je rol hier bij Magnus?

Sinds februari 2023 ben ik Junior Consultant binnen het Digital Insights team van Magnus Digital.

Wat is je achtergrond?

Voor ik bij Magnus begon heb ik Econometrie gestudeerd in Groningen. Na de bachelor ben ik doorgegaan met de aansluitende master, waarbinnen ik in twee richtingen ben afgestudeerd: Operations Research en Actuarial Studies. Naast m’n studie heb ik voor een grote telecom webwinkel gewerkt, waar ik me bezighield met de online advertenties.

Aan wat voor opdrachten werk je zoal?

Momenteel werk ik mee aan een migratieproject bij een mediagroep, waarbij ik in het testteam zit. Hierbinnen focus ik me vooral op datavalidatie.

Waar ben je goed in?

Ik ben erg leergierig en krijg energie van complexe vraagstukken. Daarnaast ben ik analytisch sterk en pragmatisch ingesteld.

Wat moeten we nog meer over je weten?

In mijn vrije tijd loop ik graag hard en ’s zomers wil ik nog wel eens een rondje fietsen. Verder ben ik een fervent klaverjasser en lees ik alles wat los en vast zit.

Neem contact op met Senne

8 + 8 =