Sigrid Breel

Wat is je rol hier bij Magnus?

Sinds september 2021 werk ik als consultant bij Magnus binnen het team Digital Transformation.

Wat is je achtergrond?

Ik heb zowel mijn bachelor als master in Groningen gehaald. Tijdens mijn bachelor kwam ik erachter dat ik met name geïnteresseerd ben in, enerzijds, de mens in een organisatie en, anderzijds, de waarde die je als organisatie aan (potentiële) klanten hebt te bieden. De keuze om de master ‘Strategic Innovation Management’ was voor mij dan ook erg logisch. Hierdoor heb ik veel geleerd over het ontwikkelen, uitbouwen en beheren van innovaties in de breedste zin van het woord. Niet alleen innovaties op het gebied van processen, maar ook producten, diensten en bedrijfsmodellen. 

Naast mijn studie heb ik een aantal bijbanen gehad, bijvoorbeeld als support consultant bij een software bedrijf en heb ik aan wedstrijdroeien gedaan.

Aan wat voor opdrachten werk je zoal?

Op dit moment werk ik grotendeels aan een opdracht bij de klant waar we een nieuw Document Management System gaan implementeren. Dit wil zeggen dat men niet meer vanaf de netwerkschijven gaat werken, maar vanuit een online systeem. In dit project ondersteun ik mijn collega en ben ik medeverantwoordelijk voor het testen en trainen van de medewerkers. Naast het externe project heb ik ook een aantal interne projecten. Zo houd ik mij bijvoorbeeld bezig met het organiseren van een inhouse dag voor een aantal besturen van studieverenigingen. Ook houd ik mij voor een klein deel bezig met de marketing van Magnus, denk hierbij aan het reviewen van artikelen en het plaatsen van LinkedIn posts. De afwisseling van externe en interne projecten vind ik erg leuk!

Waar ben je goed in?

Ik ben goed in het houden van overzicht en op een gestructureerde manier werken. Daarnaast ben ik resultaatgerichtheid en helpt mijn doorzettingsvermogen mij bij het behalen van resultaten. Tot slot, ben ik er zeker van dat mijn enthousiasme en hulpvaardigheid bijdragen aan een prettige samenwerking.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik sport graag in mijn vrije tijd! Momenteel doe ik aan wielrennen, hardlopen & bodypump. Zodra het wintersportseizoen dichterbij komt, kan ik niet wachten om weer op de piste te staan.

Neem contact op met Sigrid

4 + 12 =