Stan Wever

WAT IS JE ROL HIER BIJ MAGNUS?

Ik ben junior consultant bij Magnus Digital Solutions.

WAT IS JE ACHTERGROND?

Ik heb een dubbele bachelor Wiskunde en Natuurkunde gedaan aan de Universiteit Utrecht en die heb ik opgevolgd met een master Mathematical Sciences. Binnen mijn bachelor en master heb ik ook mijn tweede- en eerstegraads lesbevoegdheid behaald voor het schoolvak wiskunde. Dit betekent dat ik ook mag lesgeven op middelbare scholen.

WAT VOOR PROJECTEN DOE JE ZOAL?

Op het moment ben ik bezig met twee hele verschillende projecten. Bij het eerste project ontwikkel ik mee aan een applicatie die de financiële administratie van personeelskosten stroomlijnt binnen een grote organisatie. Op het andere project maak ik een mobiele app voor mij en mijn collega’s waarin wij ons kunnen opgeven voor trainingen. Hierbij heb ik veel vrijheid om te experimenteren en daarmee veel te leren.

WAAR BEN JE GOED IN?

Door mijn achtergrond in wiskunde en het onderwijzen daarvan ben ik erg goed geworden in het doorgronden van abstracte concepten. Daarnaast kan ik deze concepten op een heldere manier uitleggen aan collega’s en de klant.

WAT MOETEN WE NOG MEER OVER JE WETEN?

Ik hou heel erg van muziek en in mijn afspeellijsten vind je alle genres door elkaar heen. In mijn vrije tijd speel ik graag trompet. Dit doe ik al jaren met plezier bij een harmonie orkest en een blaaskapel.

Neem contact op met Stan

14 + 10 =