Tinyce Wassens

Wat is je achtergrond?

Ik heb een Bachelor Bedrijfskunde, waarbij ik een half jaar in Finland heb gestudeerd, en een Master Change Management in Groningen gedaan. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij een software bedrijf in de healthcare. Mijn afstudeerscriptie schreef ik over de invloed van IT zelfleiderschap op het succes van teams om zich aan te passen aan een nieuw IT systeem. Daarna heb ik nog een Master in Crisis & Security Management in Leiden behaald en de International Cyber Security Summer School afgerond.

Wat voor projecten doe je zoal?

Op dit moment heb ik twee heel verschillende rollen. Zo ben ik testco├Ârdinator bij een grote retailer die een webshop gaat openen over de grens. Een project waarin we onder andere OIL, een slim omnichannel order management platform van Magnus Black, implementeren. Een rol waarin ik goed de bedrijfsprocessen en -systemen moet kennen en een schakel ben tussen de business en IT. Daarnaast doe ik nog een GDPR project bij een mediabedrijf, waar de focus meer ligt op change management.

Wat zijn je sterke punten?

Vaak krijg ik te horen dat ik goed kan levelen (met verschillende soorten mensen) en makkelijk switch tussen onderwerpen zonder het overzicht te verliezen. Eigenschappen die goed van pas komen als je functioneert als schakel tussen business en IT.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik probeer graag nieuwe dingen, zo zit ik sinds kort (vooral voor de gezelligheid) op hockey. Verder houd ik van reizen en mountainbike ik graag.

Neem contact op met Tinyce

12 + 12 =