Tinyce Wassens

Wat is je rol binnen Magnus?

Managing Consultant op het gebied van digitale transformatie trajecten

Wat voor projecten werk je zoal aan?

Ik ben als project manager betrokken bij grote en complexe ERP SaaS projecten. Daar ben ik eindverantwoordelijk voor de kwaliteit, planning en budget van de projecten. Ik adviseer klanten in te maken keuzes op het gebied van digitale onderwerpen. Sectoren waar ik o.a. ervaring in heb zijn de bouw & infra, telecom, onderwijsinstellingen, retail, FMCG

Wat is je achtergrond?

Mijn achtergrond ligt in de bedrijfskunde, change management. Ik haal vooral energie uit het samen met de klant het beste resultaat behalen. Belangrijk vind ik dat zodra een project afgerond is, de klant alle handvaten heeft om in het zadel te blijven zitten (niveau en resultaat vasthouden). Ik heb ervaring met zowel “waterval” als “Agile” projecten.

Wat zijn je sterkte punten?

Vertrouwen op mijn team! Mijn rol is vooral de weg vrijmaken en hen faciliteren, zodat zij en de klant kunnen accelereren. Met mijn helikopter view zie ik snel afhankelijkheden en stuur ik bij waar nodig. Ook ben ik duidelijk in wat wel en niet kan naar de klant, dat is niet altijd een leuke boodschap, maar soms wel eentje die nodig is. 

Wat moeten we nog meer van je weten?

Plezier in en tijdens het werk is ook heel belangrijk!

Neem contact op met Tinyce

8 + 8 =