Wesley Geurts

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben director bij Magnus Digital en verantwoordelijk voor het team Digital Transformation. Ik focus me met name op de wat grotere transformaties waar proces, technologie en organisatie in lijn moeten worden gebracht met nieuwe digitale realiteit. Ik doe dat in verschillende markten en heb een brede functionele scope.

Wat is je achtergrond?

Ik heb logistiek & technische vervoerskunde gestudeerd. In de eerste jaren van mijn carriere heb ik een sterke focus gehad op warehouse & supply chain opdrachten. Vervolgens heb ik mijn scope binnen organisaties verder uitgebreid naar sales en klantenservice waarna ik snel de ecommerce wereld ingetrokken. De laatste jaren is Internet of Things een onderwerp dat steeds meer terugkomt en ben ik ook bij deze vraagstukken regelmatig betrokken.

Wat voor projecten doe je zoal?

Ik ben actief in advies en implementatie trajecten voor Magnus Digital. Specifieker gezegd, voornamelijk bij grotere transformaties op het gebied van business en IT. Dit type projecten zijn vaak complex en daarin ondersteunen we de klant graag van A tot Z. Dit soort projecten hebben eigenlijk altijd te doen met ERP, CRM en Web platformen.

Waar ben je goed in?

Ik vind veel verschillende dingen interessant en leer graag & makkelijk! Ik denk dat mensen altijd het verschil maken in grote veranderingen en richt me dan ook sterk op het mobiliseren van die veranderkracht. Dit is bij onze projecten erg van belang, omdat bij digitale transformaties per definitie verandermanagement komt kijken.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Waar ik in mijn werk graag op de “cutting edge” actief ben, leef ik wat traditioneler. Ik ben getrouwd, heb een kind en ik ben woonachtig op het platteland waar rust en natuur de norm zijn.

Neem contact op met Wesley

3 + 9 =