Wouter Visser

Wat is jouw rol binnen Magnus?

Ik ben de partner van Magnus Digital Solutions, het onderdeel van Magnus dat IT-oplossingen ontwerpt en bouwt.

Wat voor projecten zijn dat?

Dat zijn altijd Digital Transformation projecten, waarbij wij innovatieve applicaties op basis van Mendix realiseren. Mendix is een applicatiegenerator, die softwaresystemen genereert uit functionele eisen en wensen. Als wij de functionaliteit helder hebben dan is je applicatie al bijna klaar. Zonder programmeren!

Onze klanten zijn heel leuk en interessant: mediabedrijven, opleidingsbedrijven, bouwbedrijven en bijvoorbeeld start-ups. Heel divers.

Wat is je achtergrond?

Na mijn Master Behavioural Economics in Tilburg ben ik in 2006 bij Magnus begonnen. Ik was betrokken bij de eerste Mendix-projecten van Magnus in 2007 en sindsdien hebben we al meer dan 100 Mendix projecten voltooid.

Wat is jouw sterke punt?

Ik begrijp de wensen van onze opdrachtgever heel goed; ik snap de processen en de manier waarop wij die kunnen verbeteren. Ik kan die samen met de klant vertalen naar een strak project. Ook kan ik adviseren over hoe je Mendix het best kunt inzetten: van architectuur-advies, second opinions, tot business cases.

Wat valt er nog meer over je te weten?

Ik ben altijd nieuwsgierig en creatief bezig. Ik ben co-host van een podcast met Magnus collega’s op BNR, De Heisessie. En ik ben producer van heerlijke deep house.

Neem contact op met Wouter

10 + 11 =