Rosalie Wendt

Wat is jouw rol hier bij magnus?

Ik ben Mendix consultant bij Magnus Digital Solutions. Samen met mijn collega’s bedenk ik ICT-oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Goede communicatie met de klant is hierbij erg belangrijk.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een bachelor in Kunstmatige Intelligentie afgerond aan de universiteit van Utrecht. Binnen mijn bachelor heb ik mij gespecialiseerd in het menselijk brein. Ik vind de werking van hersenen echt fantastisch en wilde mij verder verdiepen in hoe hersenen verstandhouden met gedrag en dan vooral in combinatie met technologie.

Hiervoor heb ik de master Human Computer Interaction gevolgd aan de universiteit van Utrecht. Hier heb ik geleerd hoe mensen omgaan met technologie en hoe dit het beste op de mens kan worden aangepast. Gedurende mijn master heb ik ook veel geleerd over UX/UI design wat weer een relatie heeft met menselijke hersenen.

Wat voor projecten doe je zoal?

Het leuke van een consultant zijn bij Magnus is dat je steeds bent betrokken bij andere projecten. Op deze manier kan je steeds in een andere keuken kijken wat het werk erg leerzaam en afwisselend maakt. Zo ben ik momenteel betrokken bij twee projecten: een project voor een stichting waar we een applicatie bouwen die medewerkers ondersteund in hun dagelijkse werkzaamheden, maar ook een project in de logistiek waarbij we een web portal bouwen voor het verwerken van orders.

Waar ben je goed in?

Ik ben goed in luisteren, wat me helpt om alle informatie te verzamelen die nodig is om een bepaald probleem op te lossen en me in te leven in de situatie van de ander. Gecombineerd met de juiste vragen stellen, wordt het makkelijker om te begrijpen waar de behoefte ligt. Door analytisch en logisch na te denken kan ik informatie goed omzetten en zo de vertaalslag maken tussen de wensen van de klant en hetgeen wat opgeleverd moet worden.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik ben bijna altijd vrolijk en vind het leuk om mensen te helpen. Daarnaast hou ik ervan om creatief bezig te zijn. Zo teken ik graag en doe ik ook af en toe een poging om mijn eigen kleding te naaien.

Neem contact op met Rosalie

12 + 12 =