Hessel Snijder

Wat is je rol binnen Magnus?

Binnen Magnus ben ik werkzaam als managing consultant in het Digital Transformation team van Magnus Digital. De rollen die ik vervul verschillen, zo houd ik me bezig met software advies trajecten en heb ik twee interim rollen als Product Owner E-commerce vervuld! Daarnaast denk ik af en toe mee met het marketingteam van Magnus.

Wat is je achtergrond eigenlijk?

Ik heb al wat werkervaring in verschillende branches en rollen. Zo heb ik ervaring als marketeer bij een machine producent. Hier heb ik van alles geleerd over marketing in de breedste zin van het woord, maar ook over werken in een internationale omgeving. Verder heb ik ervaring als data analytics consultant en als online marketeer.

Wat zijn je sterke punten?

Ik vind het leuk om de schakel te zijn tussen partijen en het overzicht te bewaren door te focussen op wat echt belangrijk is om te weten. Mijn achtergrond in verschillende industrieën en ervaringen in het buitenland maken mij een zelfstandig, sociaal en flexibel persoon die snel netwerkt in een nieuwe omgeving.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Fotografie en reizen zijn twee grote hobby’s van me (die ik ook graag combineer). Daarnaast bezoek ik graag een kroeg of festival. Om hiervoor een beetje te compenseren probeer ik fit te blijven door elke week te kickboksen en regelmatig een rondje te rennen.

Neem contact op met Hessel

2 + 1 =